kéglidal

2009.12.19. 01:34

Várom a karácsonyt. Egyedül?! Utálok egyedül lenni. Más is. De lesz még olyan karácsony amin nem egyedül leszek. Vagy ki tudja, hátha még idén?! Á, mind1 is. Sajnos azt mondják a hónak búcsút lehet mondani addigra. Ez viszont szintén gázos. Az a legnagyobb poén az egészben. Hangulatforrás. Mint tudjátok, azt már leírtam, mit váltott ki belőlem az első hó.

Big-nek vett/tervezettmékelt ajándék cancelled.

Meló sok, idő kevés. Valahova el kell mennem csomagolni majd, mert itthon kivitelezhetetlen. És még van beszerzendőség is.

Álmodozok. De elhatároztam, gyüjtök. Mert...mindjárt jön...:
Szeretnék majd tök jó lakást. Közepesen nagyot, fényeset, kényelmeset. Faszán berendezve. Jó helyen. Párszáz méter és hopp már ott is vagytok a haverokkal a krimóban. Ha pattan a buli, irány hozzád, kaja, pia, zene, ez-az. Elfogyott a pia?! Irány bevásárolni, aztán mehet tovább minden.
Jó volna egy modern-minimalista. Vagy egy szétszórt, rákkendroll kéró. Ahova azért a pici párod is felviheted, mert azért nem egy disznóól. Nem igénytelen. Nem büdös. És nem félkész. De durván stílusos. Ha vége a sulinak, be kéne pár hónapon/éven belül újítani egyet. Ezek csak tervek, de simán kivitelezhető lenne. Napersze egy kis lepkehajtó otthonosabbá tenné. Majd meglátjuk mi lesz addig.
Lehet addigra elvisz a kaszás kényszermunkára.:P

Na, holnap meló. Most meg alvás. Aztán kelés, de a többit meg már úgyis tudjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://splog.blog.hu/api/trackback/id/tr321608227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása