fiatalság...

2010.11.17. 02:38

...bolondság, folytatná az egyszeri és valahol igaza van. De egy bizonyos fok után már nem nevezhető bolondságnak. Inkább baromságnak. Van egy határ a fiatalságodban, amit ha átlépsz az bizony csúnya-csúnya kihatással lesz/lehet a jövődre. Legrosszabb esetben meghalsz.

Igen, tudom, hogy menni kell a csorda után, iszunk, szívunk, baszunk, miegymás, hívjuk kiélésnek, kiéled magad. Ha nem ezt teszed, puhapöcs/köcsög vagy, széthúzod a bandát. Ám legyen, leszek köcsög, maradi, nyuszi, földhözragadt, de élek. Más kérdés hogy ezer más dologgal ölöm meg szép lassan magam.

Szóval néha elagyalok, vajon jól csináltam-e, hogy leszakadtam a csordától, mentem a saját utamon, vagy nem. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg élmények/tapasztalatok, hatalmas bulik, hülye emberek kimaradnak így, de helyette kapok mást. Na már most ami igazán foglalkoztat, hogy melyik féltől jött élmény a jobb, a csordás vagy a nem csordás bandától. Mert tény hogy néha ez, de néha az is csábító.

A választ mindenki magának találja meg. Kinek mi a jobb. Ha maradsz a csordával, bizonyos dolgaid/képességeid leragadnak egy szinten, mások meg fejlődnek. De ugyanez csorda nélkül is igaz. Nem leszel full menő, az tuti. Az a menő, hogy fél litykó páleszt betolsz negyed óra alatt és csak egy jóizűt böffentesz tőle, nem az hogy inkább okádsz/megdöglesz mert belédgyullad a lötty, nembírod, ennyi. Nem bírod, de a májad évekkel tovább bírja, de hamarabb megbetegedsz. Mindennek két oldala van. Szóval a másik félnél más a menő, ez a lenézendő. A kérdés az, hogy mit helyezel előtérbe, a menő létet vagy az épeszűbb hozzáállást. Mert a menő lét egy idő után úgy beivódik a mindennapokba (mert menőnek non-stop látszódni kell), hogy már üdvözölheted is az ajtón bájosan és kéjesen kopogtató függőségedet, legyen az drog, kurva vagy alkohol.
Ha a csorda nélkül mész, másra vered el a "piapénzt", de nem leszel függő és (mint azt már leírtam) nem leszel "aktuális", hiszen mindenki ezt csinálja, iszik, szív, baszik.
Az viszont nem vitás, akár egyik akár másik oldalon haladsz, a másik fél szemében gáz leszel, ez van, nem lehet mindenki a barátod. (Mellesleg, tök jó cím lett volna a posztnak az iszik-szív-baszik trió is.:))

Azt mondják, kinövi az ember a duhajkodást, csak átmeneti, én azt mondom ez is egyfajta alapozás a jövőre nézve. De ezt is leírtam már, látszik hogy késő van, mindjárt vége is.

Sok ember alátámasztja, hogy nem kell a tucat, saját módon is lehet a cél felé rohanni.
Én úgy gondolom sok ember kibírta, hogy nem volt állandóan piás, nem voltak heti hárman az ágyában és nem szúrtak/szívtak. Talán én is kibírom valahogy.

A bejegyzés trackback címe:

https://splog.blog.hu/api/trackback/id/tr82454009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása