ájdonnó

2009.12.15. 23:45

Á, én nem tudom már.
Nem akaródzik semmisem múkodni. De má' majdcsak má'.

Majdnem búcsút mondtam ennek a világnak, köszönhetően egy barom kamionosnak, aki inkább előtérbe helyezte azt, hogy a csúszós úton (két pótkocsival) 20km/h-val gyorsabban hajt fel a szerpentinen, mint a másik életét. Nembaj amikor elkezdett csúszni már reagáltam, úgyhogy itt ülök még mindig. Szívom a levegőtöket és beborítok mindenkit az átmeneti depresszáns és borongós hangulatommal, muhahahaaa.:P
De így ilyenek után (tudom nem hangzott túl durvának a helyzet, szerencsére nem is lett az, de benedvesedett a bugyim azért) tök végifutnak az agyamon dolgok. Mit kéne inkább máshogy, mit kéne egyáltalán, mi miért van most és mi miért nincs most.
Válaszolni most nem akarok ezekre, de lehetne sok-sok mindenre.

Túl sokat cigizek. Majd leszokok. Majd.

Kellenek ajándékok. Miért van az, hogy a barátoknak könnyebb ilyen "őszintén" ajándékot vásárolni/csinálni mint a rokonoknak, gondolok itt a szülőkre is.
Kell folytatni a hülyeajándék láncot is, mert ezt bűn lenne megszakítani. Túl jó ötlet ahhoz. És eddig is mesés dolgok születtek.:) Az idei szülinapim visz mindent ebben a kategóriában.
Meg a legszívhezszólóbb is ezen a szülinapon dörrent el. De most egy dobozban pihen a szoba sarkában, sok más szép dologgal egyetemben. Néha egy-két dolog előkerül, hogy nehogy jó legyen már, sanyargatom magam kicsit, aztán nagy levegő, vissza. De nem szívesen rakod vissza. Nem ott van annak a helye.

Hát...a vászonra álmodás jobban megy mint a zenélés. Olyan egy értelmetlen blues-os beteg riffet alkottam, hogy az már fáj komolyan.:D Ki is rakom, csak még nem tudom, hogy kell ebben a progiban rendesen használni a VSTi-ket. Röhögjön csak mindenki.:)

A bejegyzés trackback címe:

https://splog.blog.hu/api/trackback/id/tr371601143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása