Pleszibó

2009.11.27. 01:05

Pár óra és go! Kamera bekészítve, dokumentálunk keményen majd. Viszek a Brájennek bugyit. Vagy boxert, ki tudja milyen "hangulatban" lesz.

A vörös nagy sikert ért el.:D Leszarom, marad. Ilyen másnak úgy sincs.

A vigyoriból ma esett le darab. De csak seb. Eddig bíztató. És a francot se érdekelte ez már megint.

Melómelómeló, orrba-szájjba.

Kiakadtam a pécsi lövöldözésen. Evva, fel kell készülni mindenre. Lehet holnap (ma) én leszek a következő?

Apropó, nem tudok németül. Majd mutogatok ezerrel. Vagy magyarul leugatom mindet. És elterveztem: koncerten azt fogom üvöltözni, hogy "disz-nó-sajt". Komolyan remélem, hogy egy felejthetetlen élmény lesz, a mostani szintén felejthetetlen negatív élmények után. Sőt, tudom hogy az lesz. És a pohár félig teli van. És nem mással, mint félédes borral. Nem. Édessel.

Ki gondolta hogy egy Codegen ház tud ilyen mély sebet okozni?! És hogy más is. Próbálom bekötni, de mindig lecsúszik a kötés.

Állítólag a Rolling Stones jön világkörüli turnéra jövőre. Hát ott bérelt helyem lesz, ha lesz a közelben. Meg Foo-n. Meg HIM-en. Meg Seether-ön. Megmegmeg. Sorolhatnám. De a nagy álom mostanában nem teljesülhet sajnos. Akira Yamaoka. Uhh.

A bejegyzés trackback címe:

https://splog.blog.hu/api/trackback/id/tr341555408

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: website laten maken 2018.02.12. 06:32:55

Bicikli bolt - A kerékpár defektről - Bicikli bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása