Szikret Görlfrend+nyúz

2009.11.14. 15:12

Olyan sorozatot néztem éjjel....komolyan mostanában a legeredetibb ötlet amit láttam. És nagyon szórakoztató, meg vicces. Nekem leglalábbis. Secret Girlfriend. Ilyen POV (Personal Of View) cuccos. Sztem alap, mindenkinek látni kell. És mondanom sem kell hogy a Comedy Central adja. Persze nem a magyar, hanem az anyacsatorna. Ebből következik hogy feliratos. Szóval a szinkronhuszárok nézzék a Barátok köztöt. Vagy a Jóban-Rosszbant.

Megint királyságok vannak a nagy Inerneten friss hírként felszolgálva.

velvet.hu/blogok/gumicukor/2009/11/14/jolie_ujabb_gyerekbeszerzesre_keszul_de_most_pitt_nelkul/

Nos...ezek szerint az örökbefogadás függőséget okoz. Akár drog is lehetne. Akkor ez olyan lehet mint a tetoválás. Csináltatsz egyet, de már akarod a következőt. És csak gyűlnek, csak gyűlnek. De a tetkóra utána nem kell költeni. A purdéra meg bőven. De neki nem hinném, hogy az ilyen dolog problémát jelentene.

Rafkós nagyi: velvet.hu/sztori/2009/11/14/magat_kislanynak_kiadva_buktatta_le_pedofil_ferjet/

Este partitájm. Vagyis tájm hogy menjek valahova lazulni. De addig még meg kell néznem egy (500) Days of Summer-t, mer' asszongyák' zsír nagyon. Majd meglátjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://splog.blog.hu/api/trackback/id/tr171524823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása