perfect skin

2010.02.16. 14:18

Van ez az ismerkedősdi. Felejtsd el, nagy faszság. Ha nem kapsz a korodhoz és a céljaidhoz tökéletes külső adottságokat, esélyed sincs. Lenéznek. Mert a legtöbb ember felületes. Megtalálni azt aki nem, na az nehéz. De lehetséges. Ha van butikból leakasztott tucatgöncöd, gyerekes arcod, szikrázó mosolyod, megfelelő szemszíned, nyert ügyed van.
Az ember egy felületes állatfaj. Azt látja meg először ami kézenfekvő, ami elé van rakva. Persze a hiba az ami először szembeüt. Hiába a pozitívumok (még mindig a külsőségekről beszélünk), a hiba az, ami leginkább a szeme előtt lebeg. Ez nagyminusz. Tehát hátrányból indulsz. A megfelelő öltözködéssel, ami leginkább hozzád illik, az esetleges adottságaidat kihagsúlyozva visszakerülhetsz a nyeregbe. Aztán megszólalsz. Ha nem mainstream dolgokat tologatsz magad előtt, minuszpont. Hát bazdmeg. Ez az ami beskatulyáz. Jó, néhány esetben, például amikor szélsőséges eszméket vallasz, szélsőséges dolgokat szeretsz, akkor érthető a skatulya. De egyébként is beleszel. Ha nem bizonyítasz, fel leszel cimkézve. Az átlagember ilyen.
Ha buta fasz vagy, azonnal kiderül, nincs mit takargatni.
Ha hazudsz, szintén nagy faszság. Vannak részeg haverjaid, rosszakarók, simán kiderül minden szégyenfoltod.
Keménykedj hülyegyerek, majd így legalább bebizonyítod a butaságod. Így van...ugass be minden alsóbb osztályú csávónak, fikázz mindenkit, mert te megteheted, neked senki sem parancsol, te vagy a csúcsklasszis, erős vagy, sportolsz, okos vagy meg részeg, itt neked nincs Istened. És bazdmeg ez működik. De a folytatásról ne essen szó, végülis nincs miről. Ők lesznek azok akik majd 40-50 évesen a fogatlan, kiélt, rojtosrakúrt feleségükkel járnak le a sarki kocsmába kisfröccsel indítani a napot. Késöbb meg mennek a bíróságra a családon belüli erőszkot tárgyalni. Igen, ők most hétvégente váltogatják a csajokat, kurvanagy buli, pár lelket összetipornak, pár embert megbántanak, mindenki jól jár, éljen az egoizmus, fiatal vagyok, csapjunk bele. Csapjál bazdmeg. Megteheted.
Legyél kedves, mert legyél. De simán lejön ám a szándék, senkit sem kell hülyének nézni.
Ne klisézzünk már, olyan kiszámítható. Térjünk inkább eszhez.

És ezek vagyunk 2010-ben. Büszkeséggel tölt el amikor bemegyek egy szórakozóhelyre és a Faszjóska most épp egy másik társaságnyi csajt próbál összeszedni a tuti külsőjével. Igaz múlt héten is bepróbált még vagy 2 társaságot. Nem jön össze neki, mert nem, de nem adja fel. Ez becsülendő azért. Vagy összejön és jöhet a köv. Hihetelenül szánalmas. Ebben nincs tanulság csak jött, dühös vagyok. És bocs ha valakit ezzel megbántok.
Jah és éljenek a partyfotók. Rászokok és lesz heti egy ilyen poszt.

A bejegyzés trackback címe:

https://splog.blog.hu/api/trackback/id/tr771763234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása