Miss Big

2009.12.13. 20:38

...Ő nem ember. Ő egy lény, egy mindentől és mindenkitől távol álló, furcsa, örömszerző szerzet. Egy különös lény, aki a szaros kis életem megszépítésére, felforgatására és kiszínesítésére lett leküldve, csak nekem, vagyis pont nekem kialakítva (ezúton is köszi és tiszteletem a szorgos, kifejezetten előnyös mérnöki adottságokkal bíró és hihetetlenül jófej szülőknek:)). Azért hogy megmutasson nekem, vagy inkább kitapasztaljunk közösen sok-sok mindent. Milyen az öröm, a bánat, a szerelem, a csalódás, a titkok, az őszinteség, az élmény, a másik támogatása, a gyönyörűség (mint az) és megint a szerelem. Hiszen mind meg lesz/van tapasztalva, ha van szerelem. Legtöbbször együtt. 

Big szeretetkifejezési módszerei első blikkre elég furcsák. De ha rájössz, hogy az az ami, akkor ennél szebbet/jobbat el se tudsz képzelni. Soha.

Big kedvenc színe a ciánkék. De néha tud olyan is lenni, hogy nem csak a színbe raknál ciánt.:) De nem raksz. Eszedbe nem jut.

Big nagyon szeret olvasni. Szinte látom ahogy az ágyon ezerrel (nem túlzás, ezerrel, legyen az akár angol akár magyar) falja a könyvet. Ha odamész, kedvesen le se szar, úgy bemerült.:) Vagy csak idővel vesz észre. De egyszer csakcsak. De akkor nagyon.

Big sokszor azt hiszi nem Ő a Big. De Ő a Big. Nincs mese.

Big szereti a jó zenét. És vannak időszakos kedvencei. Amikkel néha ki tud készíteni. De aztán annyira kikészít vele, hogy örökre megimádom a számot/számokat.

Big még mindig azt hiszi, beveszem a "nézz oda" trükköt. Szerencséjére még mindig néha beveszem...:)

Big-nek sokszor sok mindent nem fejeztem/fejezek ki. Mert vagy így kívánta/kívánja a helyzet, vagy így láttam/látom jobbnak. Vagy csak elfelejtettem/elfelejtem.:)

Big általában vidám. És amikor vidám akkor imádnivaló. Amikor nem, akkor csak simán szeretnivaló. De belső kényszert érzel arra, hogy próbáld helyrehozni a kedvét. Hogy ismét imádnivaló legyen.

Big szép. A haja külön poszt lenne. A szemei szétcsapják az agyad és bekerülsz egy álomvilágba. Onnan csak a csókjával tud kihozni. De azzal meg másik álomvilágba esel át. Sehogyse jó.:) Az illatát levegő helyett simán.

Big hülye. Nagyon. Pont olyan hülye amilyen én. Persze vannak kitünések mindkét oldalon.

Big-nek is vannak rossz napjai. Mindenkinek van. Olyankor megértő vagy. Az kell hogy légy. De meg lesz a jutalom érte.

Big rendelkezik jópár gyönyörű performansszal. Nem lehet nem szeretni őket. A Leave the Bourbon on the Shelf szinte mindent visz. És a hasonülős nagyvilágnak megüvöltős is.:) Persze viccen kívül is van. Csak az olyat ritkán osztja meg.

Big-ért tűzbe mennék. Még tovább is.

Big ügyes PS-en. De van még mit tanulnia.:P

Big határozatlan. Sokszor lehet rajta segíteni ebben. De mostanában nem.

Big-hez nincs más hasonló. Ő az egyetlen. Nincs másik. Nincs pótlék.

Big imádja a Titanic-ot. A Titanic meg Őt.:)

Big-gel sok a közös bennünk.

Big lehet mérges lesz a poszt miatt. De ne legyen. Ha mégis, megfújom a fülét. Vagy meglickelem az orrát.:)

De Big-et nem lehet elfelejteni. Próbáltam, nem megy. Sajnálom. Inkább mégsem. Itt sétálgat a fejemben. Mindig. Ezért lyukas a TC-je.:)

Big nem tudom, hogy van velem. Egyszer csak beavat már.:)

Big-et nem bántanám meg sohasenem. De párszor sikerül, pedig Ő lenne az utolsó.

Big nagyon aranyos tud lenni. Szét lehetne zabálni a kis fejét. Mint pl. ma is. Nem szívesen hagytam ott. El se kéne engedni. Úgy általában sem.
De ha ez kell...

Célom semmi ezzel a poszttal, de le kellett írnom már. Régóta ért. De nem jut eszembe most minden. Esetleg folytatom?!:P
Ez az egész írás most egy ötéves agyi szintjén mozog, hozzáteszem direkt. Ilyenhez volt kedvem. És mint egy ötéves, ez a cucc is önző és őszinte lett. De persze felszínes is. Ettől jóval bonyolultabb minden.
Tudom ez megint egy olyan poszt ami senkit sem érdekel. Szétszórt, idióta, unalmas, gyerekes, sok helyen értelmetlen és érthetetlen. Mint én. És nem sok embernek mond sokat. De kell ilyen is.

A bejegyzés trackback címe:

https://splog.blog.hu/api/trackback/id/tr791594352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása